Sun shades


Sjenila Sola-Cure

Sola-Cure je svjetski priznat brand i lider na tržištu, koji opskrbljuju visokokvalitetnim sjenilima brodare, offshore, zrakoplovnu, poljoprivrednu i građevinsku industriju.

Naša sjenila su sinonim za kvalitetu i stil po povoljnoj cijeni. To znači da je Sola-Cure prvi izbor za mnoge trgovačke i privatne vlasnike, operatore, fit-out tvrtke i brodogradilišta.

Sola-Cure je razvio reputaciju za pružanja najbolje kvalitete uz brzu, uljudnu i informativnu uslugu svojim klijentima

Send a request

Sjenila za brodske prozore

Anti-glare

Sola-Cure su dobavljači sjenila protiv odbljeska. Imamo dugu i impresivnu referentnu listu projekata i klijenata. Naša sjenila se isporučuju s 5 godina jamstva kao standard.

Sjenila protiv odbljeska su ekonomično rješenje za suzbijanje odsjaja sunca. Često se nazivaju i solarni zasloni. Naši zasloni smanjuju odbljesak do 97% i koriste se u sektoru pomorskog, zračnog i sigurnosnog sektora.

Podaci pokazuju da Sola-Cure zaštitni sjenila pružaju ukupno odbijanje sunčeve energije do 94%, što ih čini idealnim za smanjenje troškova klimatizacije u zgradama i plovilima.

Saznajte više ...

Blackout

Sola-Cure isporučuje visokokvalitetna brodska sjenila koja su u skladu s najnovijim IMO propisima. Koristimo antimikrobne materijale namijenjene za teške poslove, koji se jednostavno čiste i održavaju.

Sjenila za zamračenje su idealne za stanbene prostore u kojima borave radnici koji rade u smjenama, te im je potrebno spavanje tokom dana. Uobičajno ovo uključuje radnike na offshore platformama, prekooceanskim trgovačkim brodovima, te u radnim okruženjima gdje se dnevna svjetlost mora ukloniti.

Sjenila za zamračenje su dostupna s raznim fiksatorima za rad na moru, poput bočnih ili žičanih vodilica, te pričvrsnih kuka.

Saznajte više ...